Μελίνα Μακρή: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της από τους «Vegas»

Μελίνα Μακρή: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της από τους «Vegas»

Η Μελίνα Μακρή αποχώρησε από το συγκρότημα «Vegas». Μετά από εφτά χρόνια κοινής πορείας η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να συνεχίσει μόνη της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε γραφτεί πως η τραγουδίστρια επιθυμεί να ακολουθήσει solo καριέρα, μάλιστα είχε κυκλοφορήσει κι προσωπικό album.

Τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος, ZeRaw και dj Airth αποχαιρέτησαν την «φωνή» των Vegas με ένα μήνυμα δανειζόμενοι στίχους από ποίημα του Χαζίμ Χικμέρ. «Θα είσαι για πάντα μέσα στην καρδιά μας. Για τις χαρές, τα γέλια, τις αγωνίες, τα εύκολα, τα δύσκολα… για όσα ζήσαμε παρέα. Και τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου. Να πετάξεις ψηλά. Πιο ψηλά. Πέτα! Και μην ξεχνάς: “Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει.”. Η σχέση των τριών μελών είναι άριστη, ενώ ο ηχολήπτης των Vegas, Φράνκι Λούβαρης, ο οποίος είναι και ο σύζυγος της Μελίνας παραμένει στη νέα σύνθεση του συγκροτήματος.

Η Μελίνα, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της από το συγκρότημα και βλέποντας την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έστειλε το δικό της μήνυμα με μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά, όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος. Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το Ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό. Δεν λυπάμαι που τελειώνει αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη. Σαν επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και τον Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια. Το καινούργιο βιβλίο είναι ακόμα γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί. Σας ευχαριστώ, Μελίνα Μακρή…».

Πριν λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά ,όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος. Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό..δεν λυπάμαι που τελειώνει αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη…. Σαν επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και τον Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια. Το καινούργιο βιβλίο είναι ακόμη γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί… Σας ευχαριστώ Μελίνα Μακρή

A post shared by Μελινα Μακρη (@melina_makris) on