Μελίνα Μακρή – ΘΗΡΙΟ // Η εντυπωσιακή επιστροφή μιας σπάνιας φωνής με ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!

Μελίνα Μακρή - ΘΗΡΙΟ // Η εντυπωσιακή επιστροφή μιας σπάνιας φωνής με ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!

ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ
ΘΗΡΙΟ
Νέο Single & Video Clip!
Μουσική: Mark FAngelo, Μελίνα Μακρή
Στίχοι: Ρένα Καμάρη

Η φωνή της μας είχε λείψει, αλλά τώρα επιστρέφει με μια «θηριώδη» ερμηνεία και ένα μαγικό video clip για το νέο της τραγούδι ΘΗΡΙΟ!

Η σπάνια φωνή της Μελίνας Μακρή με τις συγκλονιστικές δυνατότητες είναι αυτό που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μουσική μας μνήμη από τις τεράστιες επιτυχίες των VEGAS, όπως το «Πιο Ψηλά» ή το «Για Σένα». Με εκπληκτική δύναμη, ένταση και ανάγλυφα συναισθήματα, αυτή η μοναδική φωνή επιστρέφει τώρα στα πράγματα με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!

Το νέο single ΘΗΡΙΟ (μουσική Mark FAngelo & Μελίνα Μακρή / στίχοι: Ρένα Καμάρη), μια δυναμική μπαλάντα για ένα πολύ δύσκολο «αντίο», που κολλάει στο αφτί και στο δέρμα του ακροατή, είναι το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Μελίνας με τον γνωστό παραγωγό Κώστα Καλημέρη και το πρώτο δείγμα της νέας εποχής για την τραγουδίστρια, η οποία ανήκει πια στη δημιουργική δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music.

Δείτε το VIDEO CLIP ΣΤΟ #1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ στο YouTube:

To video clip, που καθηλώνει με την ομορφιά του, γυρίστηκε στα πανέμορφα τοπία του Πηλίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.

Το single ΘΗΡΙΟ κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather