Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha: Η αντίδραση της Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha: Η αντίδραση της Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μεγάλες αλλαγές προβλέπονται στον Alpha με το ανανεωμένο του πρόγραμμα. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πραγματικά ένα μεγάλο στοίχημα για όλα τα κανάλια για το ποιο θα επικρατήσει στο πίνακα της τηλεθέασης.Τα νέα projects και οι μεγάλες κινήσεις έχουν ήδη ξεχωρίσει και στο σταθμό της Κάντζας.

Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι ήταν η «μεταγραφή» του σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρέα Γεωργίου στο δυναμικό του σταθμού. Η τηλεοπτική σειρά του, με τίτλο Τατουάζ φαίνεται πολλά υποσχόμενη και το trailer έχει παρακινήσει το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους των τηλεθεατών.

Η νέα σειρά του Κύπριου δημιουργού λοιπόν κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με διπλά επεισόδια από τις 21:00 ως τις 23:00. Το πρόγραμμα λοιπόν αυτό, αλλάζει πολλά στο σταθμό.

Αναλυτικά το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι ένα από τα πρόγραμμα που θα αλλάξει ημέρα μετάδοσης μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας RealLife η κωμική σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ενώ τις ίδιες ημέρες θα βλέπουμε στις 22:00 το «Σόι μου».

Αλλαγή όμως προκύπτει και στο Πάμε Πακέτο μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα μεταφερθεί Τετάρτη στις 22:00 και η ίδια η παρουσιάστρια αντέδρασε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα έγραφε χαρακτηρίστηκα: «Επειδή δηλαδή ξέρω από γυμναστική, θα πρέπει να μου κάνουν ΓΥΜΝΑΣΙΑ?? Αλλαγή ΜΕΡΑΣ Πακέτου?? Άλλη μια ταραχώδης τηλεοπτική σεζόν ξεκινά!!…».