Μαριαλένα Ροζάκη: “Φρόντισα να μην ξαναέρθω καθόλου σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο”

Μαριαλένα Ροζάκη: “Φρόντισα να μην ξαναέρθω καθόλου σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο”

Την Μαριαλένα Ροζάκη την γνωρίσαμε καλύτερα φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά του ΑΝΤ1, «Το καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα λόγω του ρόλου της.

«Μόνο αγάπη έχω δεχτεί από κοντά από τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι σε μηνύματα στο instagram και το facebook. Κατά καιρούς λόγω της Βάλιας πολλές φορές μου έχουν στείλει διάφορα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα» ανέφερε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ροζάκη αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς τα οποία σταμάτησαν προσωρινά λόγω κορονοϊού λέγοντας πως πρόκειται να ξεκινήσουν και πάλι από την 1η Ιουνίου.

Ωστόσο η ηθοποιός δε δίστασε να αναφερθεί και στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουμε ακούσει κατά καιρούς να συμβαίνουν από σκηνοθέτες σε ηθοποιούς αποκαλύπτοντας πως και η ίδια έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση.

«Υπάρχει αυτό. Έχω ακούσει όχι μόνο από σκηνοθέτη σε νέο ή νέα ηθοποιό αλλά και από διευθυντή σε γραμματέα, από γιατρό σε νοσηλεύτρια.. Έχω βρεθεί και εγώ σε δύσκολη θέση από σκηνοθέτη. Φρόντισα να απομακρυνθώ και να μην ξαναέρθω καθόλου σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε η Μαριαλένα Ροζάκη.