Μαριάννα Τουμασάτου: “Μέχρι να γίνω μητέρα δεν είχα φοβηθεί τίποτα και κανέναν στη ζωή μου…”

Μαριάννα Τουμασάτου: “Μέχρι να γίνω μητέρα δεν είχα φοβηθεί τίποτα και κανέναν στη ζωή μου…”

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, η Μαριάννα Τουμασάτου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη κόρη της και αν συγχωρούσε ποτέ την απιστία.

Είδες τα πράγματα διαφορετικά από τότε που έφερες στον κόσμο την κόρη σου, Χρυσηίδα, η οποία σήμερα είναι οκτώ ετών;

Εντελώς. Καμία σχέση. Κάποτε δεν έκλαιγα εύκολα. Σήμερα, πάω στο σχολείο, ας πούμε, να πάρω τους βαθμούς της και μόλις ακούω έναν καλό λόγο για το παιδί μου, γίνομαι ρεζίλι. Αρχίζουν και τρέχουν τα μάτια μου ασταμάτητα! Επίσης, φοβάμαι μην κάνει ό,τι μπούρδα έκανα εγώ μικρή, να μην είναι απρόσεκτη. Μέχρι να γίνω μητέρα, δεν είχα φοβηθεί τίποτα και κανέναν στη ζωή μου.

Ένα παιδί φέρνει πιο κοντά ένα ζευγάρι;

Εξαρτάται απ’ την περίπτωση. Όταν ένα ζευγάρι είναι ερωτευμένο και καλά μεταξύ του, τότε ναι. Τους δένει περισσότερο. Όταν, όμως, δεν είναι κι έρχεται στον κόσμο ένα παιδί, τότε δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα και οι γονείς απομακρύνονται. Εμείς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία.

Την απιστία τη συγχωρείς;

Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά σε μία τόσο υποθετική ερώτηση. Εξαρτάται το πότε συμβαίνει, για ποιο λόγο και, κυρίως, σε τι φάση μπορεί να βρίσκεσαι όταν κι αν σου συμβεί ποτέ.