Μαριάννα Τουμασάτου: “Είναι μια σπαρακτική και άγρια σκηνή…”

Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι μια σπαρακτική και άγρια σκηνή..."

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό MY tv, η Μαριάννα Τουμασάτου που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνοµα» μίλησε για τα επόμενα επεισόδια!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ηθοποιού, στην πορεία της σειράς, έρχονται ανατροπές.

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που είναι ένας αρνητικός χαρακτήρας δεν έχει γίνει αντιπαθής σαν ρόλος…

Εντάξει, δεν τη λατρεύουν κιόλας οι τηλεθεατές. Κατ’ αντιστοιχία κάνουν άσχημα πράγματα και η Μαρίνα, και η Μάρθα, και ο Δημήτρης. Στο παρελθόν και στο παρόν έχει κάνει άσχημα πράγματα και η’Ελλη. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν πολύ κακές στιγμές, απλά της Κάτιας είναι πιο εμφανείς. Η Μαρίνα, για παράδειγμα, οργανώνει τις κατάστροφές τόσων ανθρώπων που δεν έπρεπε, όπως ήταν ο Κωστής και ο Μιχάλης.

Επίσης ο Αντρέας και η Ρένα, που δεν είναι αρνητικοί αλλά θετικοί ήρωες, έχουν κρατήσει μυστικά που έχουν καταστρέψει ζωές. Η γνώση των μυστικών και η μη εξομολόγηση αυτών έχει προκαλέσει μεγάλες πληγές. Βέβαια, γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν δεν θα υπήρχαν ακραία πράγματα δεν θα είχαμε σίριαλ. Αν όλα τα πράγματα έβγαιναν φυσιολογικά και δεν γινόταν μια παρεξήγηση και όλα αυτά που παρακολουθούμε, δεν θα γινόταν τίποτα… Είδαμε πως η Κάτια πυροβόλησε την Έλλη.

Τι θα συμβεί στην πορεία;

Δεν θέλω να σας αποκαλύψω κάτι γιατί πραγματικά είναι μια πολύ σπαρακτική στιγμή και άγρια σκηνή. Δεν ξέρουμε τίποτα για το τι θα συμβεί μετά. Υπάρχουν χίλιες δυο πιθανότητες ύστερα από έναν πυροβολισμό…

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια της σειράς;

Να περιμένετε πολλές ανατροπές στην πορεία της σειράς. Θέλουμε να ανατρέπουμε τη σκέψη σας και να δημιουργούμε ένα ενδιαφέρον, ώστε την επόμενη μέρα που θα μας δει ο κόσμος να έχει και λόγο που το κάνει.