Μαρίνα Ασλάνογλου: “Ο ερχομός ενός παιδιού..”

Μαρίνα Ασλάνογλου: “Ο ερχομός ενός παιδιού..”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «MYtv», η Μαρίνα Ασλάνογλου μεταξύ άλλων μίλησε στο για όσα άλλαξαν στη ζωή της από τότε που έγινε μαμά.

Η επιστροφή σου στα καλλιτεχνικά δρώμενα σηματοδοτείται μέσα από το ιδιαίτερο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν «Ψίθυροι». Τι σε έκανε να πεις «ναι»;

Κατ’ αρχάς, είναι ένα έργο που το ήξερα από πριν, γιατί μου το είχαν δώσει να το διαβάσω, και υπήρχε στο συρτάρι μου με διάφορα θεατρικά. Όταν, λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο ο Αλέξανδρος Κοέν και μου το πρότεινε, ήξερα ακριβώς το έργο, το ρόλο που ήθελε και απλά το διάβασα ξανά για να το θυμηθώ. Είπα αμέσως το «ναι» γιατί είναι ένα πάρα πολύ ωραίο έργο και, παράλληλα, θα συνεργαζόμουν με τη Μαρίνα Ψάλτη, τον Αλέξανδρο Κοέν, την Αλεξάνδρα Παντελάκη, τη Βάνα Παρθενιάδου κ.ά. Ήταν μία ωραία συγκυρία για να συμπλέξουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σ’ αυτή την δουλειά, ειδικά μετά από ενάμιση χρόνο που είχα σταματήσει λόγω του παιδιού.

Σου έλειψε η επαφή με τον κόσμο, μέσω του θεάτρου, αυτόν τον ενάμιση χρόνο;

Ένας ηθοποιός θέλει πάντα να εκφράζεται και όταν δεν το κάνει αυτό του λείπει. Όμως, εγώ είχα έναν άλλο ρόλο να αναλάβω, πολύ σημαντικό και ουσιαστικό, οπότε δεν μου έλειπε. Ήθελα να κάτσω με το παιδάκι μου, να περνάμε χρόνο μαζί, οπότε επέστρεψα στα πράγματα γιατί ήξερα ότι θα είναι για ένα μικρό διάστημα. Δεν ήθελα να μπω σε μία παράσταση που θα ήταν για όλη τη σεζόν, τουλάχιστον, για φέτος. Συγκυριακά με βόλεψε πάρα πολύ. Από την άλλη, το καλό με το δικό μου επάγγελμα, είναι ότι είσαι όλη μέρα με το παιδί, κάνεις πράγματα με το παιδί, και το βράδυ πας και κάνεις την παράσταση. Δηλαδή περνάω μαζί του ποιοτικό χρόνο.

Όση ώρα μιλάμε διαπιστώνω ότι είσαι ακόμα πιο ήρεμη από τα προηγούμενα χρόνια. Σε τι βαθμό σε άλλαξε ο ερχομός του Κωνσταντίνου;

Ο ερχομός ενός παιδιού, πέρα από χαρά και ευτυχία που σε πλημμυρίζει, σου δημιουργεί κάποιες υποχρεώσεις. Πλέον, είναι η βασική μου προτεραιότητα και δεν σκέφτομαι μόνο για έναν αλλά για τρεις. Σκέφτομαι για όλη την οικογένεια. Κάνω πράγματα που στην καθημερινότητα μου που δεν τα έκανα, δηλαδή μαγειρεύω κάθε μέρα, κάνουμε δραστηριότητες κ.ο.κ.

Και όλες οι αλλαγές έγιναν σε μία καλή φάση της ζωής σου…

Ναι! Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα και είσαι ευτυχισμένη και ερωτευμένη, αυτό που ακολουθεί είναι να μεγαλώσει ο καρπός του έρωτα σας με ένα παιδί.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.