Μαρία Σολωμού: «Με έχουν απατήσει σωρηδόν και ξέρω γιατί…»

Μαρία Σολωμού: «Με έχουν απατήσει σωρηδόν και ξέρω γιατί…»

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο τηλεοπτικό περιοδικό TV PAGE που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Νέα Σελίδα, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε, αλλά και στους άντρες που την απάτησαν. Μάλιστα, αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος που οι άντρες προχωρούν στην εν λόγω κίνηση.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Έχεις αντιληφθεί ποτέ ότι σύντροφός σου είχε παράλληλη σχέση;

Όταν ήμουν πολύ μικρή είχε τύχει να καταλάβω ότι ο σύντροφός μου είχε παράλληλη σχέση και τον εκδικήθηκα με άλλον τρόπο.

Τι έκανες δηλαδή;

Τέτοια καραγκιοζιλίκια, να πηγαίνω να τους πατήσω με το αμάξι, όπως έκανε η Κατερίνα, δεν έκανα. Αλλά λειτούργησα υπόγεια και χωρίς να φανώ πουθενά τον έκανα να παρατήσει την άλλη και να έρθει παρακαλώντας πίσω σ’ εμένα, για να του πω τελικά «δεν σε θέλω τώρα». Τέτοια μπορώ να κάνω πολλά και τα κάνω και καλά. Βέβαια, αν δεν μιλάμε για παράλληλη σχέση, αλλά γι’ αυτές τις ηλιθιότητες που κάνουν οι άντρες, εκεί έχεις άλλη αντιμετώπιση, που εξαρτάται από την ηλικία και τη φάση στην οποία βρίσκεσαι εκείνη την περίοδο.

Έχεις αντιληφθεί ότι σύντροφός σου σε απάτησε;

Καλά, εμένα με έχουν απατήσει σωρηδόν. Έχω πολλά τέτοια περιστατικά να σου διηγηθώ και ξέρω και για ποιο λόγο γίνονται.

Γιατί πιστεύεις ότι οι σύντροφοί σου σε απατούν;

Γιατί κανένας δεν μου έχει εμπιστοσύνη. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες έχουν κι αυτό που παθαίνουν με τον εγωισμό τους και θέλουν να δείξουν ότι μετράνε και να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό τους. Κάτι που ουδόλως με ενδιαφέρει και με θυμώνει κιόλας, γιατί το θεωρώ ηλίθιο. Και στο παρελθόν έχω κάνει κι εγώ τα χουνέρια μου. Αλλά δεν λειτουργώ ποτέ παρορμητικά. Πρώτα θα καθίσω να ηρεμήσω και να σκεφτώ καθαρά και μετά θα αντιδράσω. Μεγαλώνοντας, βέβαια, μπορεί να το αντιμετωπίσεις εντελώς διαφορετικά. Να υπάρχει τέτοια αγάπη μεταξύ σας που να μην σε ενδιαφέρει κιόλας. Αλλά, πίστεψέ με, δεν θα αντιδρούσα ποτέ όπως η Κατερίνα. Εγώ είμαι οσία μπροστά της!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.