Μαρία Ναυπλιώτου: «Τότε έζησα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου…»

Μαρία Ναυπλιώτου: «Τότε έζησα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου…»

Η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και μεταξύ άλλων θυμήθηκε την είσοδο της στην τηλεόραση με το σίριαλ «Αίθουσα του Θρόνου» που είχε προβληθεί στο Mega.

Μέσα στην καρδιά σας τι θέση κρατά η «Αίθουσα του θρόνου» και ο ρόλος της Γλαύκης;

Η αλήθεια είναι τον πρώτο και τον πιο μεγάλο. Είχα την τεράστια τύχη να συμμετέχω σε μια δουλειά για την οποία είμαι πολύ υπερήφανη. Δουλέψαμε με κινηματογραφικούς όρους. Είμαι ευλογημένη που η σκηνοθέτις Πηγή Δημητρακοπούλου με επέλεξε να παίξω αυτό το ρόλο. Μαζί της έμαθα πολλά πράγματα και συναντήθηκα με ηθοποιούς πολύ υψηλού επιπέδου. Θρύλους στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Γυρνούσαμε ενάμιση χρόνο για τα γυρίσματα. Έζησα ίσως και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου, μέσα σε αυτό το σίριαλ. Κι είχα την τύχη να κάνω την είσοδο μου στον επαγγελματικό στίβο της υποκριτικής μέσα από αυτή τη δουλειά.

Τώρα που γίνατε μέλος της οικογένεια του «Λόγω Τιμής» πως θα περιγράφατε αυτή τη διαδρομή;

Με τους περισσότερους από τους βασικούς ήρωες είμαστε φίλοι. Βρεθήκαμε στη δουλειά άλλη μια φορά. Ήταν μια συνάντηση με ανθρώπους γνώριμους και αγαπημένους.

Είχατε παρακολουθήσει στο παρελθόν τη σειρά;

Κάποια επεισόδια, και ήξερα όλους τους ήρωες. Δούλευα πολύ και ήταν αδύνατο να την παρακολουθήσω. Εκείνη την εποχή δεν είχαμε την ευκολία του ίντερνετ. Και τώρα δουλεύω, αλλά βλέπω αργότερα τη σειρά.