Μαρία Μπεκατώρου: “Μετανιώνω που δεν κατέψυξα τα ωάρια μου!”

Μαρία Μπεκατώρου: "Μετανιώνω που δεν κατέψυξα τα ωάρια μου!"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και την Φανή Πλατσατούρα η Μαρία Μπεκατώρου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις προσπάθειες που κάνει να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση.

“Οι κοπέλες που δεν έχουν κάποιο δεσμό ή δεν έχουν αποφασίσει ακόμη με τον σύντροφό τους αν θέλουν να κάνουν παιδί, να καταψύξουν τα ωάρια τους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν μίλησε για τη δική της προσπάθεια να αποκτήσει παιδί, επισημαίνοντας: “Θέλω να πω δημόσια ότι προσπαθώ να κάνω παιδί και θα προσπαθώ μέχρι να τα καταφέρω. Ζω την αγωνία μιας εξωσωματικής όπως και χιλιάδες άλλες γυναίκες”.

Έχεις κάνει προσπάθεια για εξωσωματική;

Αν ακούσεις μια γυναίκα 43 χρόνων να σου λέει ότι προσπαθεί μόνη της να κάνει παιδί, θα την πιστέψεις; Στα 43 δεν έρχεται εύκολα μόνο του το παιδί. Έχω βάλει αρκετές φίλες μου στη διαδικασία να καταψύξουν τα ωάριά τους…

Έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο;

Όχι και μετανιώνω για αυτό. Εγώ δεν έκανα κάτι αντίστοιχο γιατί δεν είχα κανέναν άνθρωπο, να με ενημερώσει γύρω από την κατάψυξη ωαρίων. Γιατί είναι αλλιώς να καταψύξεις τα ωάρια σου όταν είσαι 35 χρόνων και αλλιώς να ξυπνήσεις μια μέρα στα 40 και να σου πουν ότι “η παραγωγή των ωαρίων σας δεν είναι ιδανική”. Καλώ όλες τις γυναίκες που με διαβάζουν αυτήν τη στιγμή να καταψύξουν τα ωάρια τους. Ακόμη κι αν είναι μόλις 30 χρόνων.