Μαρία Μπεκατώρου: Η αντίδραση μετά την δήλωση του Νίκου Μουτσινά ότι αποχωρεί από το Πρωινό Σου Κου

Μαρία Μπεκατώρου: Η αντίδραση μετά την δήλωση του Νίκου Μουτσινά ότι αποχωρεί από το Πρωινό Σου Κου

Στο ΦΜ live της περασμένης εβδομάδας, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι δεν του αξίζει το Πρωινό Σου Κου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δε θα συνεχίσει του χρόνου στο ίδιο πόστο.

Η κάμερα της εκπομπης του Αντ1 ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ βρέθηκε στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar και ρώτησε την παρουσιαστρια για τα λεγόμενα του Νίκου Μουτσινά.

Η ίδια είπε «Ο Νίκος μπορεί να θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, είναι δική του απόφαση και τη σέβομαι. Τον αγαπώ και τον θεωρώ κοντά μου και κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστούμε –αν δεν συνεχίσει η συνεργασία μας. Δεν το είχαμε συζητήσει, αλλά είχα καταλάβει πως θα ‘θελε κάτι άλλο»

Όσο για το μέλλον του Πρωινού Σου Κου, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Δε ξέρω αν θα συνεχίσει το Πρωινό Σου Κου. Πώς θα πορευτούμε την επόμενη χρονιά δεν το ξέρω, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση»

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Μαρίας Μπεκατώρου, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μεταξύ άλλων: «Απορώ πως ο Νίκος Μουτσινάς το είχε συζητήσει με τους ανθρώπους του Αντ1 και δεν το είχε συζητήσει με την συμπαρουσιάστριά του».