Μαρία Μπεκατώρου: «Εάν ο Αντώνης πει “όχι” στην επόμενη επαγγελματική πρόταση…..»

Μαρία Μπεκατώρου: «Εάν ο Αντώνης πει "όχι" στην επόμενη επαγγελματική πρόταση.....»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μέσα σε όσα είπε μίλησε και για τον σύζυγο της Αντώνη αλλά και για το αν συζητάει μαζί του τις επαγγελματικές τις προτάσεις.

Δημιουργήθηκε κάποια απόσταση μεταξύ σας, που χρειάστηκε να βάλεις τα δυνατά σου να μην φαίνεται, καθώς εσύ είσαι εκείνη που έχει την αναγνωρισιμότητα;

«Κάποια προσπάθεια έκανα. Με τον Αντώνη είμαστε σχεδόν 20 χρόνια μαζί και σε όλο αυτό πορευτήκαμε μαζί… Ο Αντώνης από τότε που παντρευτήκαμε με είχε μάθει να είμαι στο σπίτι, να τρώμε μαζί, δεν έτρωγε ποτέ αν δεν ήμασταν μαζί. Μαγείρευα πάντα, καθόμασταν στο τραπέζι, λέγαμε τα νέα μας και ήταν ιεροτελεστία. Κάποια στιγμή αυτό λόγω χρόνου σταμάτησε να γίνεται συχνά. Εκεί έβαλα τα δυνατά μου να τον παίρνω πιο συχνά τηλέφωνο, να μην τον παραμελώ, να μην νομίζει ότι είναι παραπάνω από αυτόν η δουλειά μου. Τώρα έχει καταλάβει κι εκείνος ότι όλο αυτό είναι η δουλειά μου, το αγαπώ πολύ, το σέβεται και πρέπει να το σέβεται και ότι είναι για καλό και των δυό μας, γιατί χτίζουμε ωραία πράγματα για το μέλλον, όσο κρατήσει αυτό».

Ο άνθρωπος με τον οποίο συζητάς τις επαγγελματικές προτάσεις που σου γίνονται ποιος είναι;

«Ο Αντώνης μόνο. Με επηρεάζει ο άνδρας μου, αλλά είναι πάντα σωστός. Είναι έξω από τον δικό μου χώρο, είναι τόσο πολύ μορφωμένος, έχει τέτοια καλλιέργεια, είναι τόσο προχωρημένος και πάντα μου λέει τα σωστά».

Αν πει «όχι» στην επόμενη επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει κι εσύ έχεις αντίθετη άποψη θα τον ακούσεις;

«Θα πω “όχι” κι εγώ, γιατί ξέρω ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει ούτε μισή φορά έξω. Θα απαντήσω αυτό που θα μου πει».