Μαρία Μπεκατώρου, Γιώργος Αγγελόπουλος και Πέτρος Κωστόπουλος: Όλοι στο ACRO Club

Μαρία Μπεκατώρου, Γιώργος Αγγελόπουλος και Πέτρος Κωστόπουλος: Όλοι στο ACRO Club

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ
STEVEN ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ
special guest GOIN’ THROUGH
dj set ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

Ανεπανάληπτες στιγμές ζήσαμε και αυτό το διήμερο στο κατάμεστο ACRO Club με τις επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη,της Μελίνας Μακρή, του Steven Τριανταφυλλίδη και της Θωμαή Απέργη.

 Aτέλειωτος χορός με ένα πολυδιάστατο ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες που κερδίζει και φέτος τον χειμώνα, για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν,  το στοίχημα με τη μεγάλη επιτυχία! 

Στο ACRO Club διασκέδασε και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο “Ντάνος”  Γιώργος Αγγελόπουλος που επισκέφθηκε στα καμαρίνια τον Γιώργο Σαμπάνη για να τον συγχαρεί και από κοντά αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την παρέα του.

Special guest οι Goin’ Through που ξεσήκωσαν με τη σειρά τους με ένα δυνατό live performance από αγαπημένα τραγούδια, ενώ το dj set ανέλαβε με τεράστια επιτυχία η πιο hot και αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη όπου ανέβασε το κοινό με τις ιδιαίτερες μουσικές της επιλογές ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Ο παλμός της διασκέδασης να είναι στα ύψη χτύπησε και πάλι στο  ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το για άλλη μια σεζόν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων: 2103417300
https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο