Μαρία Μενούνος αρραβωνιάστηκε τον επί 18 χρόνια σύντροφός της Κέβεν Αντεργκάρο

Μαρία Μενούνος αρραβωνιάστηκε τον επί 18 χρόνια σύντροφός της Κέβεν Αντεργκάρο

O επί 18 έτη σύντροφός της, Κέβεν Αντεργκάρο, ζήτησε το χέρι της Μαρία Μενούνος κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του Χάουαρντ Στερν, ενώ η ίδια νόμιζε ότι της… έκανε πλάκα.

Η γοητευτική Μαρία Μενούνος είναι επίσημα μια αρραβωνιασμένη γυναίκα, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε κατά τη διάρκεια live ραδιοφωνικής εκπομπής ο επί 18 έτη σύντροφός της, Κέβεν Αντεργκάρο.

Λίγο πριν δεχτεί την πρόταση γάμου, η Ελληνοαμερικανίδα σταρ συζητούσε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν τη σχέση της με τον Αντεργκάρο, λέγοντας ότι οι δύο τους αποτελούν «ζευγάρι για μια ζωή». Στη συνέχεια, ο Στερν έφερε μέσα στο στούντιο τον σύντροφο της 37χρονης, ο οποίος γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

«Οταν θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν μπορούσαμε επειδή οι άνθρωποι μας έφερναν εμπόδια. Τα τελευταία 17-18 χρόνια δίνουμε μαζί τη μάχη της ζωής κι εγώ σε υπερασπίζομαι όσο καλύτερα μπορώ…. Όσα είπες πριν μου θύμισαν πόσο πολύ σε αγαπώ και, παρόλο που είπα νωρίτερα ότι αυτό δεν είναι πρόταση γάμου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι…. Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου; Θα με παντρευτείς;», είπε ο Αντεργκάρο.

Η Μενούνος πίστεψε αρχικά ότι επρόκειτο για αστείο. «Μου κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι», τον ρώτησε στο στούντιο του Χαόυαρντ Στερν. «Δεν αστειεύομαι. Δεν θα αστειευόμουν με κάτι τέτοιο. Σε αγαπάω απίστευτα και αυτή η εκπομπή μας συγκίνησε και τους δύο. Γιατί να μην το επισημοποιήσουμε; Πες μου αγάπη μου, δέχεσαι;».

Σε αυτό το σημείο ο Αντεργκάρο πρόσφερε στην καλή του ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, θέλοντας προφανώς να την πείσει ότι… σοβαρολογεί.

«Είναι πανέμορφο, αν και κανονικά απεχθάνομαι τα δαχτυλίδια αρραβώνων», είπε η Μενούνος συγκινημένη, απαντώντας στον αγαπημένο της ότι δέχεται την πρότασή του.