Μαρία Λεκάκη: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το “ναι” στην σειρά, Μην Ψαρώνεις!

Μαρία Λεκάκη: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το “ναι” στην σειρά, Μην Ψαρώνεις!

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό tvέθνος, η Μαρία Λεκάκη που το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην νέα, κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τους συντελεστές και αποκάλυψε πως σε αυτή τη σειρά θα δούμε πολλά love stories.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την πρώτη τηλεοπτική σας εμφάνιση το 1998 στη σειρά «Νυχτερινό Δελτίο» της ΕΡΤ. Πώς είναι σήμερα η Μαρία Λεκακη;

Νυχτερινό Δελτίο. Τι μου θυμίσατε… Πώς είμαι τώρα; θα με βλέπετε στο, Μην ψαρώνεις, κάθε Τετάρτη στον ΑΝΤ1 και θα μου πείτε εσείς.

Πόσο συχνά λέτε στη ζωή σας τη φράση μην ψαρώνεις;

Από φέτος μάλλον θα τη λέω πιο συχνά από ποτέ.

Τι σας έκανε να πείτε ναι στην πρόταση του ΑΝΤ1 για τη νέα αυτή κωμωδία;

Μου άρεσε, κατ’ αρχάς, πολύ η ιστορία. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο πως είχα ξανά συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο και τον εξαιρετικό διευθυντή φωτογραφίας Γιάννη Δασκαλοθανάση στο «Ταμάμ». Έχουμε μια πολύ καλή παραγωγή. Το καστ πρωταγωνιστούν αγαπημένοι συνάδελφοι και νέα παιδιά που εμφανίζονται για πρώτη φορά και είναι όλοι πολύ ταλαντούχοι.

Η Σάντυ Αγραφιώτη, την οποία και υποδύεστε, είναι μια πλούσια γυναίκα που ξαφνικά χάνει τα πλούτη και πρέπει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Τα χρήματα πιστεύετε ότι φέρνουν την ευτυχία στη ζωή ενός ανθρώπου;

Αναλόγως τον άνθρωπο. Η Σάντυ θα έλεγε σαφώς ναι. Τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια.

Πώς προκύπτει η σχέση σας με τον συμπρωταγωνιστή σας, Θοδωρή Αθερίδη; Θα υπάρξει love story;

Από ένα ατύχημα στον δρόμο. Θα προκύψουν πολλά love stories.