Μαρία Κορινθίου: Το δώρο που δέχτηκε και την συγκίνησε!

Μαρία Κορινθίου: Το δώρο που δέχτηκε και την συγκίνησε!

Περιοδεία σε αρκετά μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου κάνει αυτή την περίοδο με την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο του «Κατερινιού» που είχε παίξει στον κινηματογράφο η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Mάλιστα, έβαψε και τα μαλλιά της ξανθά για τον ρόλο κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις.

Η Μαρία όλο αυτό το διάστημα, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα και δώρα από τους θαυμαστές της.

Αυτή τη φορά, όμως δέχτηκε ένα ξεχωριστό δώρο που την συγκίνησε. Συγκεκριμένα, της έδωσαν μία παραδοσιακή κρητική φορεσιά.

«Πόσο αγαπάω την παράδοση μας, την Ελλάδα μας και πόσο τυχερή αισθάνομαι που μέσα από αυτή τη δουλειά έμαθα περισσότερα και ήρθα πιο κοντά στη κρητική παράδοση! Ευχαριστώ το @vestakis_kostas που μου έδωσε δώρο την Κρητική φορεσιά του Κατερινιού και θέλω να προσέξετε αυτά τα υπέροχα Κρητικά κοσμήματα που είναι ακριβής και πίστη αντιγραφή των κρητικών παραδοσιακών κοσμημάτων. Το έχω πάντως χιλιοπεί…..θα μπορούσε να είμαι Κρητικιά!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία.