Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω μιλήσει με τον γιο της Αλίκης γιατί…»

Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω μιλήσει με τον γιο της Αλίκης γιατί…»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή Dot και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφερόμενη σε πολλά ζητήματα με επίκεντρο φυσικά την παράσταση στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει.

«Θα πουν ότι αντιγράφω την Αλίκη, αλλά Αλίκη δεν είμαι γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να γίνω για πολλούς λόγους. Πρώτον και κυριότερο γιατί η Αλίκη είναι η Αλίκη, δεύτερον γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι Αλίκη, τρίτον γιατί η Μαρία δεν είναι Αλίκη. Το είπαν και πέρυσι με την Μάρθα Καραγιάννη, όχι δεν με στεναχωρεί. Απλά θεωρώ ότι είναι χαζό, είναι κουτό, είναι ανούσιο και ανώφελο να το κάνουμε αυτό το πράγμα. Κανένας ηθοποιός δεν πάει να αντιγράψει τον άλλον. Αν ήταν να αντιγράψω κάποιον θα το είχα κάνει στο ξεκίνημα της καριέρας μου.

Μίλησα με τον κ. Τάκη Βουγιουκλάκη, όφειλα… Είναι δικά μας αυτά που είπαμε, αλλά για μένα οφείλω με αυτούς τους ανθρώπους και να μιλάω και να συζητάω και να τους σέβομαι πάνω απ’ όλα. Με τον γιο της Αλίκης δεν έχω μιλήσει γιατί ντρέπομαι. Για εμάς είναι η Αλίκη, αλλά γι’ αυτούς τους ανθρώπους όμως, είναι η μαμά του, είναι η αδερφή του, είναι η οικογένειά τους. Και αν για εμάς είναι τόσο ιερή η Αλίκη, είναι στο δεκαπλάσιο γι’ αυτούς τους ανθρώπους».