Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Δείτε τις τρυφερές αναρτήσεις για τα γενέθλια της κόρης τους

Ιδιαίτερη ημέρα η 18η Νοεμβρίου για τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθιου, καθώς η κόρη τους Ισμήνη έχει τα 11α γενέθλια της.

Με αφορμή το ευχάριστο γεγονός η Μαρία και ο Γιάννης επέλεξαν να της ευχηθούν και δημόσια.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία της κόρης της αγκαλιά με το σκυλάκι της και έγραψε:

«Πριν 11 χρόνια μου έδωσες μια μεγάλη ευλογία…..να λέγομαι μαμά…να είμαι η μαμά σου…. μεγαλώσαμε μαζί Ισμηνού μου! 11 χρόνια …. 11 χρόνια και μου φαίνεται σαν εχθες….11 χρόνια δίπλα σου, πλάι σου, συνέχεια μαζί… και όσο σε βλέπω να μεγαλώνεις, βλέπω ένα πλάσμα συμπονετικό, δίκαιο, με απίστευτη αγάπη για τα πάντα γύρω του και τρελιάρικο. Είσαι όλη μου η ζωή…τα πάντα για εσένα …. Χρόνια πολλά Ισμηνου μου! Σε αγαπάωωωωωωωω».

Ο Γιάννης Αϊβάζης με τη σειρά του δημοσίευσε κι εκείνος μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από τη μέρα της γέννησης της μικρής Ισμήνης και έγραψε:

«11 μωρό μου !!! 11 χρόνια σήμερα από την πρώτη φορά που σε κράτησα στα χέρια μου και μου φαίνεται σαν χθες !!! Θυμάμαι τι σκεφτόμουν έτσι που σε κοίταζα … Θεέ μου τι όμορφη … Θεέ μου , τι ευλογία … σε ευχαριστώ ,δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου ,σε ευχαριστώ!!!

Ισμηνου μου τώρα έντεκα , περάσανε κιόλας έντεκα χρόνια που ήρθες στη ζωή μας !!! Σου εύχομαι και αλλά 100 , χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα με αγάπη και σεβασμό πάνω από όλα !! Σ αγαπώ πολύ πολύ … ο μπαμπάκας σου !!!!».