Μαρία Κορινθίου: “Έχω φάει πολλές μαχαιριές”

Μαρία Κορινθίου: “Έχω φάει πολλές μαχαιριές”

Συνέντευξη στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη, παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σκληρή κριτική που της ασκείται.

«Ό,τι κι αν κάνω πάντα κάτι βρίσκουν και γράφουν», δηλώνει.

“Σκηνοθετεί τη γυναίκα του”, λένε ήδη…

Άντε, πάλι γυρνάς σε αυτό. Τι επιμονή! Το ξέρει καλά το έργο ο Γιάννης. Το ανέβασε μοναδικά πριν από πέντε χρόνια. Γιατί να μην το κάνω μαζί του; Για να μην πουν; Αφού λένε πάντα ότι κι αν κάνω. Είπαν και για την Αλίκη, που τόλμησα και έπαιξα ρόλο που είχε παίξει εκείνη, και για την κυρία Μάρθα Καραγιάννη, που έκανα το Γοργόνες και μάγκες και για το πόσο τολμηρό ήταν αυτό που φορούσα, που δεν ήταν τολμηρό, μη γελιόμαστε. Βρίσκουν και γράφουν πάντα.

Παλιά στεναχωριόσουν και έκλαιγες από επιθέσεις που σου έκαναν. “Μασάς” ακόμα;

Κάποιες φορές όχι, γιατί είδα πια πώς παίζεται το παιχνίδι. Άλλες, όμως, μου βάζουν το… μαχαίρι και γονατίζω. Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω. Πεισμώνω και προχωρώ. Γυρίζω το μαχαίρι ανάποδα και προχωρώ σε αυτά που αληθινά θέλω.

Έχεις περάσει δύσκολα τελικά, Μαρία.

Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Έχω φάει πολλές μαχαιριές, πάρα πολλές. Όπως είδες, όμως, δεν έπεσα κάτω. Είμαι ακόμα όρθια και θα είμαι κάνοντας αυτά που αγαπάω. Θα σου το ξαναπώ. Δεν είχα ποτέ τις πλάτες κανενός για να φτάσω εδώ που έφτασα, δεν είχα θέατρο πίσω μου, δεν έχω κανέναν θεατρικό παραγωγό ουσιαστικά φίλο. Η δύναμή μου είναι ο ίδιος μου ο εαυτός.