Μαρία Ιωαννίδου: Η επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί!

Μαρία Ιωαννίδου: Η επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί!

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, η Μαρία Ιωαννίδου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ότι δεν επιθυμεί να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό, όμως θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, το οποίο να ονομάσει Μαρία – Φρεντίνα, για να τιμήσει τον Φρέντυ Γερμανό.

«Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου. Είναι μονίμως όμως στα σχέδια του Δημήτρη. Είμαστε σαν παντρεμένοι και δεν αποκλείεται να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης και να το γιορτάσουμε με τους φίλους μας. Στα σχέδιά μου, όμως, είναι η υιοθεσία. Μακάρι να έχω την οικονομική άνεση για να μπορέσω να υιοθετήσω ένα παιδί.

Θα ήθελα ένα πιτσιρικάκι, ένα κοριτσάκι, να το ονομάσω Μαρία-Φρεντίνα προς τιμήν του Φρέντυ. Ημουν έτοιμη στο παρελθόν να το κάνω, αλλά συνέβη η οικονομική καταστροφή μου» εξομολογείται η ηθοποιός, η οποία γνωρίζει τις δυσκολίες που ενέχει μια τέτοια απόφαση.

«Χρειάζεται να έχεις χρήματα για να μπορέσεις να φροντίσεις ένα παιδί, αλλά να είσαι και υγιής, για να του αφοσιωθείς ολοκληρωτικά».