Μαρία Ηλιάκη: “Είναι πολύ περίεργο να…”

Μαρία Ηλιάκη: “Είναι πολύ περίεργο να…”

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μια από τις ποιο όμορφες στιγμές στη ζωής της, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει και περνάει όμορφες και μοναδικές στιγμές στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας μένει και εργάζεται στην Ελβετία, με αποτέλεσμα η ίδια να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε δύο χώρες.

Ωστόσο, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού το ζευγάρι παραμένει χωριστά, καθώς κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να ταξιδέψει, για προληπτικούς λόγους.

Η Μαρία μέσα από τα social media στηρίζει την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι» και συνεχώς δημοσιεύει βίντεο ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους και δίνοντας προτάσεις για αξιοποίηση του χρόνου.

Παρόλα αυτά, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μπορεί να τους χωρίζει μεγάλη απόσταση, ωστόσο η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι μεγαλύτερη και μιλάνε συνεχώς μέσω FaceTime.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που την απεικονίζει να μιλάει με τον σύντροφό της, μέσω υπολογιστή.

«Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπο σου…και να ξέρεις ότι θα είσαι για αρκετό καιρό ακόμα …όμως όταν υπάρχει αγάπη…την νιώθεις ακόμα και στο FaceTime…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.