Μαντώ Γαστεράτου: “Δέχτηκα bullying και σωματική κακοποίηση”

Μαντώ Γαστεράτου: "Δέχτηκα bullying και σωματική κακοποίηση"

Για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν για τα κιλά του, μίλησε ο Βαλάντης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή, η Μαντώ Γατσεράτου εξομολογήθηκε τη λεκτική αλλά και σωματική βία, που έζησε όταν πήγαινε στο γυμνάσιο.

«Σε τσακίζει. Σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους. Γιατί υπάρχουν και πολλά παιδιά που δε μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα. Στο σχολείο ήμουν φοβισμένη και στο σπίτι αγρίμι.

Δέχτηκα λεκτικό bullying και σωματική κακοποίηση. Κυρίως ψυχική, στο γυμνάσιο. Ήμουν ένα παιδί πολύ διαφορετικό. Ήμουν σαν αγοράκι. Ντυνόμουν αγορίστικα, με τα ρούχα του αδερφού μου. Δέχτηκα bullying και από καθηγητές.

Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα στο σχολείο που ήμασταν μπροστά την ώρα της προσευχής και πίσω τα αγόρια. Ήρθε ένας καθηγητής και με έπιασε από τη φαβορίτα και με έσυρε πίσω στα αγόρια. Και του φώναζα “κορίτσι είμαι”. Δεν ήταν εμφανές πως είμαι κορίτσι. Είχα πολύ κοντά μαλλιά ξυρισμένα και καρφάκια και φόραγα τα ρούχα του αδερφού μου.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ στους γονείς μου για αυτά τα χρόνια. Τα ξέρει μόνο ο αδερφός μου που είμαστε στο ίδιο σχολείο. Πρέπει να μιλάνε τα νέα παιδιά στους γονείς. Να μη φοβούνται» είπε η Μαντώ Γαστεράτου.