Μαγικές νύχτες καλοκαιριού στο Narkissos | Μαυρίκιος Μαυρικίου – Δέσποινα Πολυκανδρίτου

Μαγικές νύχτες καλοκαιριού στο Narkissos | Μαυρίκιος Μαυρικίου - Δέσποινα Πολυκανδρίτου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, γνωστός και αγαπημένος ερμηνευτής, μουσικός και συνθέτης και η Δέσποινα Πολυκανδρίτου, εξαιρετική ερμηνεύτρια και σπουδαία ηθοποιός θα φιλοξενηθούν μουσικά στο Narkissos Garden για σειρά καλοκαιρινών μουσικών live, κάτω από το φως του φεγγαριού, με στόχο να συγκινήσουν και να διασκεδάσουν.

Ο Μαυρίκιος έχει ήδη στο ενεργητικό του σειρά συναυλιών και συνεργασιών με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές στην Ελλάδα όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Κώστας Χατζής, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου και άλλοι καθώς και διακρίσεις σε μουσικά φεστιβάλ και διαγωνισμούς σύνθεσης και ερμηνείας τραγουδιών ενώ η Δέσποινα Πολυκανδρίτου έχει συνεργαστεί με όλους τους σπουδαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς πρωταγωνιστώντας σε πολλά μεγάλα μιούζικαλ που ανέβηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και σε μεγάλες συναυλίες σπουδαίων συνθετών.

Οι δυο τους θα μας χαρίσουν αξέχαστες μουσικές στιγμές παρουσιάζοντας ένα ευρύ ρεπερτόριο με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια μεγάλων δημιουργών και κάποια διασκευασμένα με την ενορχηστρωτική ματιά του Μαυρίκιου.

Το ρεπερτόριο των καλοκαιρινών αυτών μουσικών βραδιών θα περιλαμβάνει επιλογές τραγουδιών από σπουδαίους συνθέτες όπως Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Χατζηνάσιο, Σπανό, Ξαρχάκο, Σαββόπουλο, Κραουνάκη αλλά και σπουδαίων ερμηνευτών.

Το ύφος του ρεπερτορίου του καλλιτεχνικού προγράμματος που θα παρουσιάσουν θα περιλαμβάνει έντεχνες, jazz, κλασικές, μεσογειακές και ελαφρολαϊκές αποχρώσεις.