Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε τα χιουμοριστικά σχόλια του συντρόφου τους σε live video

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε τα χιουμοριστικά σχόλια του συντρόφου τους σε live video

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τους ανθρώπους που χειρίζεται πολύ το Instagram καθώς δημοσιεύει πολλά πράγματα που αφορούν και την επαγγελματική αλλά και κάποιες φορές την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια έκανε ένα live video και  43.775 followers ήταν αυτοί που συντονίστηκαν για να το παρακολουθήσουν και να κάνουν τις ερωτήσεις τους.

Το συγκεκριμένο video δεν  είχε κάποιο συγκεκριμένο θέμα συζήτησης γι’ αυτό όπως είπε η ίδια κάποιες στιγμές έμοιαζε με άβολο πρώτο ραντεβού.

Στην διαδικασία να σχολιάσουν μπήκαν διάσημοι φίλοι της Μαίρης όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ράνια Θρασκιά, η Άντα Λιβιτσάνου και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ένας ακόμα όμως που έκανε τα δικά του σχόλια και έκανε την έκπληξη ήταν ο σύντροφος της Σπύρος Χατζηαγγελάκης καθώς το ζευγάρι κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν ο ηθοποιός άρχισε να κάνει χιουμοριστικά σχόλια γράφοντας «Είσαι τρελό μωρό» αλλά η Μαίρη το προσπέρασε με αποτέλεσμα ο Άλεξ Κάβδας να επαναλάβει το ίδιο σχόλιο για να ακούσει το σχόλιο της παρουσιάστριας.