Μαίρη Μπάρκουλη: Νόμιζα ότι είχα πάθει δηλητηρίαση από χταπόδι που είχα φάει το προηγούμενο βράδυ αλλά τελικά ήμουν έγκυος

Μαίρη Μπάρκουλη: Νόμιζα ότι είχα πάθει δηλητηρίαση από χταπόδι που είχα φάει το προηγούμενο βράδυ αλλά τελικά ήμουν έγκυος

Στο Χάι έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Μαίρη Μπάρκουλη η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν είχε σκοπό  να κάνει παιδί με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και εξήγησε τον τρόπο που έμαθε για την εγκυμοσύνη της.

Μαίρη, θα ήθελα να μου πεις, δυο λόγια για τον γιο σου. Να μου τον περιγράψεις ως μαμά. Όχι ως Μαίρη Μπάρκουλη.

«Τρυφερός, επαναστάτης μετά τον θάνατο του πατέρα του. Έχει οργή και θυμό, κι αυτό με ανησυχεί. Έχει μέσα του πολύ συσσωρευμένη οργή και δεν ξέρω αν αυτό του βγει σε καλό ή όχι»

Θεωρεί ότι πια είναι ο άνδρας του σπιτιού.

«Ναι. Έχει γίνει ο γονιός του εαυτού του»

Πώς αποφάσισες να κάνεις παιδί με τον Μπάρκουλη;

«Δεν αποφάσισα. Νόμιζα ότι είχα πάθει δηλητηρίαση από χταπόδι που είχα φάει το προηγούμενο βράδυ κι έκανα τους εμετούς. Έκανα εξέταση και είδα ότι ήμουν έγκυος. Ούτε καν πήγαινε το μυαλό μου. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω παιδί με τον Ανδρέα»

Αυτό σημαίνει ότι σας το έστειλε ο θεός και ήταν ένα δώρο.

«Όταν γεννήθηκε ο Νίκος, τον είδε πρώτα όλη η Ελλάδα και μετά εγώ. Αυτό με στιγμάτισε και με θύμωσε πολύ. Με είχαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ρωτούσα «Πού είναι ο Ανδρέας; Που είναι το παιδί;» και δεν μου απαντούσε κανείς αν είναι καλά ή όχι. Το είχαν πάρει, είχαν φωτογραφηθεί όλοι και τελευταία το είδα εγώ»

Όταν είδες ότι έκανες αγόρι και θα είναι ο νέος Μπάρκουλης, πώς ένιωσες;

«’Όταν γεννήθηκε, έμοιαζε σε μένα, κι είπα θα την γλιτώσαμε. Μεγαλώνοντας, άλλαξε»

Ο άντρας της ζωής σου έφυγε, αλλά σου άφησε ένα πιστό αντίγραφο.

«Ευτυχώς γλιτώσαμε το DNA. Θα μας παίρνανε από τα κανάλια σίγουρα! Όλες οι μεσημεριανές εκπομπές, θα ήταν εκεί που θα έκανα την εξέταση. Έχει ειπωθεί κι αυτό, «Σιγά να μην είναι το παιδί του Μπάρκουλη». Νομίζω ότι είμαι η μόνη που ξέρει την ερωτική ζωή του Μπάρκουλη, καλύτερα από τον καθέναν. Οπότε είναι και με την βούλα»