Μίνα Αρναούτη: Μιλάει πρώτη φορά για το τι συνέβη μέσα στο αμάξι του Παντελή Παντελίδη!

Μίνα Αρναούτη: Μιλάει πρώτη φορά για το τι συνέβη μέσα στο αμάξι του Παντελή Παντελίδη!

Στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία  μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα η Μίνα Αρναούτη, η οποία περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν μέσα στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος.

Η αποχώρηση από το σπίτι και η επιβίβαση στο όχημα: «Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος, εάν έδειχνε μεθυσμένος εγώ θα ήμουν η πρώτη που θα έφευγε με ταξί, καθώς έχω από το παρελθόν μία άσχημη εμπειρία και φοβάμαι πολύ να μπαίνω σε αμάξια που οδηγούν μεθυσμένοι.Δεν φορούσα ζώνη από την αρχή. Ο Παντελής ξεκίνησε κανονικά την πορεία του, μπήκε σε μια αδιέξοδο, μετά βγήκε από εκεί και συνέχισε στη κατεύθυνσή μας. Πρώτη φορά έμπαινα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής.  Ποτέ δεν τον είχε ξαναδεί στη θέση του οδηγού»

Τι συνέβαινε μέσα στο τζιπ; «Κάποια στιγμή αύξησε την ταχύτητα και του λέω, Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι. Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα και εγώ άρχισα να ανησυχώ. Με άκουσε αλλά αδιαφόρησε. Δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας εκείνη την ώρα. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάποια μηνύματα στο κινητό της. Ανησύχησα με το πόσο έτρεχε ο Παντελής. Δεν πρόλαβα να το σκεφτώ καλά και αμέσως έγινε το ατύχημα»

Τα τελευταία λεπτά ζωής του Παντελή Παντελίδη: «Κατάλαβα ότι το όχημα πήγαινε επάνω στον τοίχο. Δεν είχε την αίσθηση να το ελέγξει. Σαν το άφησε να φύγει. Δεν τον είχε πάρει ο ύπνος. Φοβήθηκα και τον κοιτούσα εκείνη την ώρα. Μετά τη σύγκρουση, άκουσα μόνο τη φωνή της Φρόσως».