Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας & Γιώτα Νέγκα LIVE στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ

Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας & Γιώτα Νέγκα LIVE στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ

Ο Mίλτος Πασχαλίδης στον ΙΑΝΟ για τα «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία»
Μαζί του στη σκηνή ανέβηκαν ο Μπάμπης Στόκας & η Γιώτα Νέγκα!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Μίλτος Πασχαλίδης μόλις κυκλοφόρησε ένα μοναδικό άλμπουμ με 10 ιδιαίτερα τραγούδια σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου με τίτλο ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΛΑΘΡΑΙΑ και εχθές Πέμπτη 21/12 ανέβηκε στη σκηνή του βιβλιοπωλείου-δισκοπωλείου ΙΑΝΟΣ για να τα παρουσιάσει ζωντανά, διηγούμενος παράλληλα τη συγκινητική ιστορία που τα συνοδεύει…

Εκεί ήταν και οι εξαίρετοι συνάδελφοι και φίλοι του καλλιτέχνες Μπάμπης Στόκας και Γιώτα Νέγκα, οι οποίοι συμμετέχουν στον δίσκο και ανέβηκαν στη σκηνή μαζί του για να τον συνοδέψουν (βλ. φωτογραφίες).

Στο τέλος ο Μίλτος Πασχαλίδης υπέγράψε το νέο άλμπουμ για τους εκατοντάδες θαυμαστές που είχαν σπέυσει να το προμηθευτούν στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση!

***

Η προετοιμασία του άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» κράτησε πολλά χρόνια. Μάλιστα, κάποια από τα τραγούδια έχουν ακουστεί στις μουσικές παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος -συναισθηματικά φορτισμένος- «πρόδιδε» στο ακροατήριό του τα πολύτιμα δώρα των δύο δημιουργών. Όμως, τώρα οι κρυφές και λαθραίες στιγμές των τραγουδιών, βγαίνουν πια στο φως!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ COBALT Eclectic:

Να σημειωθεί ότι στο τραγούδι «Οι Έρωτες Του Δρόμου» συμμετέχει ο Μπάμπης Στόκας, στο «Ανεπίδοτο» συναντούμε στη Β’ φωνή τη Γιώτα Νέγκα και στο «Καλοκαίρι Στην Αμοργό» η μουσική είναι του Μίλτου Πασχαλίδη.

Το άλμπουμ «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΛΑΘΡΑΙΑ» του Μίλτου Πασχαλίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.