Μήνυση εναντίον του Jim Carrey

Μήνυση εναντίον του Jim Carrey

O Jim Carrey πριν λίγους μήνες βίωσε μία δυσάρεστη στιγμή, όταν η πρώην σύντροφός του, Cathriona White, έφυγε από την ζωή. Η νεαρή φαίνεται πως έδωσε τέλος στην ζωή της, μετά από υπερβολική δόση χαπιών, με την επιστολή που άφησε πίσω της να συγκλονίζει άπαντες.

Η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί σημαντικά τα μέσα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Συγκεκριμένα, ο εν διαστάσει σύζυγος της White, Μark Burton, υπέβαλε μήνυση εναντίον του Carrey κατηγορώντας τον πως αγόρασε παράνομα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα οποία και έδωσε στην πρώην σύντροφό του.

Ο Carrey λοιπόν αποφάσισε να μην κρατήσει κλειστό το στόμα του και μέσω επίσημης δήλωσής του στα μέσα ενημέρωσης, μιλά για το «κακό που υπάρχει στον κόσμο».

Αναλυτικά η δήλωσή του αναφέρει:

«Τι ντροπή. Θα ήταν εύκολο για εμένα να βρεθώ σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να τελειώσει η υπόθεση, όμως υπάρχουν στιγμές στην ζωή σου, που πρέπει να ορθώσεις το ανάστημά σου και να υπερασπιστείς την τιμή σου εναντίον του κακού που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν θα ανεχτώ αυτές τις άκαρδες προσπάθειες να εκμεταλλευτούν εμένα ή τη γυναίκα που αγάπησα. Τα προβλήματα της Cat είχαν αρχίσει πολύ νωρίτερα από όταν τη γνώρισα και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν πέρα από κάθε έλεγχο. Πραγματικά ελπίζω κάποια μέρα σύντομα, οι άνθρωποι να σταματήσουν να προσπαθούν να κερδίσουν από όλο αυτό και να την αφήσουν να αναπαυθεί εν ειρήνη».