Μήνυση εις βάρος της Έλεν Ντε Τζενέρις

Μήνυση εις βάρος της Έλεν Ντε Τζενέρις

Μία 35χρονη Γεωργιανή γυναίκα, η Titty Pierce, κατέθεσε μήνυση εις βάρος της πολυαγαπημένης παρουσιάστριας του Αμερικανικού κοινού επειδή θεωρεί ότι πρόφερε λανθασμένα το όνομά της και την έκανε με αυτόν τον τρόπο ρεζίλι σε όλον τον κόσμο!

AdTech Ad

Συγκεκριμένα, η Γεωργιανή γυναίκα έγραψε στη μήνυση ότι η Έλεν Ντε Τζενέρις στη διάρκεια του talk show της, «The Ellen DeGeneris Show», την αποκάλεσε “titty Pierce” (ή αλλιώς “τρυπημένη ρόγα”) και όχι “Tee Tee Pierce”, όπως είναι η σωστή εκφορά του ονόματός της.

“Έως τα 35 της χρόνια, ποτέ κανείς δεν είχε αποκαλέσει την κα Pierce “ρόγα”, ώσπου στις 22 Φεβρουαρίου του 2016 την αποκάλεσε έτσι η εναγόμενη στην εθνική τηλεόραση, γελοιοποιώντας την απευθείας σε όλο το ακροατήριο”. Στην κατάθεση ανέφερε επίσης ότι δέχτηκε προσβλητικά τηλεφωνήματα από την Έλεν Nτε Τζενέρις, αφότου πληροφορήθηκε την μήνυση.

Η κα Pierce κατέθεσε αγωγή εναντίον της Warner Bros Entertainment, η οποία είναι η μητρική εταιρεία του “Ellen Show”. “Το Titi είναι ένα όνομα που προέρχεται από τη Νιγηρία και σημαίνει «λουλούδι»”, σύμφωνα με την αγωγή. Η κα Pierce επιδιώκει να λάβει αποζημίωση από την Warner Bros, και απαιτεί να μην αναπαραχθεί ποτέ ξανά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα.

Πηγή: Independent