Μάρω Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας»!

Μάρω Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας»!

Η Μάρω Λύτρα κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της στο Fame Story και μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε μια ανοδική πορεία στον χώρο με τα τραγούδια της να γίνονται επιτυχίες.

Η τραγουδίστρια ξαφνικά αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει στον Καναδά όπου και γεννήθηκε. Η Μάρω αν και μίλησε για την απόφαση της να μην συνεχίσει να εργάζεται ως τραγουδίστρια, δεν αποκάλυψε ποτέ ένα πολύ άσχημο περιστατικό που βίωσε.

Η Μάρω Λύτρα, σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στο Facebook έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όσο βρισκόταν στην Ελλάδα. Μέσω ενός κειμένου της αποκάλυψε για πρώτη φορά και τόνισε πως θα κινηθεί νομικά.

«Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια “Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα”. Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!», έγραψε.