Μάρκος Σεφερλής: «Το ανακοινώνω τώρα για πρώτη φορά…»

Μάρκος Σεφερλής: «Το ανακοινώνω τώρα για πρώτη φορά…»

Καλεσμένος στην εκπομπή στην «Φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το «Ζητείται Ψεύτης» αλλά και την παράσταση «Peter Panic».

Μάλιστα ο ηθοποιός εξήγησε και το λόγο που φέτος δεν συμμετέχει στην παράσταση «Peter Panic» η σύζυγος του Έλενα Τσαβαλιά.

«Η Έλενα Τσαβαλιά δεν παίζει σε αυτή την παράσταση γιατί δεν είχε ρόλο να παίξει. Έχουμε έκπληξη όμως που ανακοινώνω τώρα για πρώτη φορά, 10 Φεβρουαρίου στη γιορτή του Χάρη, ξεκινάμε μια παράσταση οι δυο μας με τίτλο «10 χρόνια γάμου», στο Θέατρο Coronet, Κυριακή απόγευμα στις 20.00.

Θα είμαστε οι δυο μας, επειδή ο κόσμος μας αγαπά πολύ και τους δυο και θέλει να μας βλέπει μαζί. Μάλιστα κλείνουμε και δέκα χρόνια γάμου φέτος. Είναι μια αναδρομή στη γνωριμία μας, δεν είναι τόσο πολύ βιογραφία.

Είναι ένα θέμα που αφορά παντρεμένους, το πώς γνωρίστηκαν, πως εξελίχθηκε η σχέση και στο τέλος πως γερνάνε μαζί, πάντα αγαπημένοι. Πρόβες ξεκινάμε την Τετάρτη αλλά εντάξει κάνουμε πρόβες και στο σπίτι… Με την Έλενα είμαι πιο αυστηρός από τους άλλους γιατί έχω το θάρρος, με τους άλλους ψιλοκολώνω.

Και η ίδια όμως επειδή και εκείνη έχει το θάρρος, ότι βλέπει που δεν της αρέσει μου το λέει, τα άλλα παιδιά μπορεί και να μην μου το πούνε… Η Έλενα είναι πάντα δίπλα μου και ακόμη περισσότερο όταν είναι πιο δύσκολη η κατάσταση. Και ο Χάρης είναι πάντα δίπλα μου» ανέφερε ο Μάρκος.