Μάρκος Σεφερλής: “Οτιδήποτε έχει ιδιαίτερες δυσκολίες….”

Μάρκος Σεφερλής: "Οτιδήποτε έχει ιδιαίτερες δυσκολίες...."

Στην εκπομπή «Listen to me για να την βρεις» του Ant1 Media Lab radio at web και στον Μάριο Κωνσταντόπουλο μίλησε ο πολυτάλαντος Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει Delivery Γέλιου σε πόλεις της Ελλάδας με μια καινούργια επιθεώρηση, ετοιμάζει και την παράσταση του καλοκαιριού στο θέατρο Δελφινάριο μέσα στα όσα είπε αναφέρθηκε και στην επιλογή του έργου Ντού από παντού που έπαιζε στο θέατρο Περοκέ και ολοκληρώθηκε στις 9 Απριλίου.

Πως κάνατε την επιλογή αυτού του έργου;

Γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο έργο,πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό από όλα αυτά που έχω κάνει,πάντα φροντίζω να κάνω καινούργια πράγματα, ψάχνομαι γενικά και οτιδήποτε μου προκαλεί ενδιαφέρον και έχει δυσκολίες ιδιαίτερες το τολμώ. Όπως είδες έχει σκηνές δύσκολες,κρεμόμαστε από τοίχους κρεμόμαστε από σχοινιά,από ταβάνια κάνουνε πολύ δύσκολα πράγματα και επικίνδυνα και αυτό πιστεύω αρέσει πολύ και στο κόσμο. Βλέπει ότι έχουμε περάσει σε ένα άλλο στάδιο και για αυτό μας ακολουθεί τόσα χρόνια και έρχονται ακόμα πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα πράγματα.