Μάρκος Σεφερλής: “Μπορεί να κάνω να κοιμηθώ και 3 μέρες σερί. Η ερώτηση που μου κάνουν συνέχεια είναι…”

Μάρκος Σεφερλής: "Μπορεί να κάνω να κοιμηθώ και 3 μέρες σερί. Η ερώτηση που μου κάνουν συνέχεια είναι…"

Στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως του έχει συμβεί να κάνει να κοιμηθεί τρεις ολόκληρες ήμερες.

Πόσες ώρες κοιμάσαι καθημερινά;

Όσες πρέπει, όχι για ένα φυσιολογικό άνθρωπο, αλλά για τον οργανισμό μου, να προλάβω να κάνω αυτά που θέλω και να είμαι εντάξει. Δεν με έχει απασχολήσει το θέμα αν θα πρέπει να κοιμηθώ ή όχι. Δεν κοιμάμαι πολύ. Μετά την παράσταση, το ξημέρωμα, κάθομαι και γράφω μέχρι το πρωί, ετοιμάζω καινούργια πράγματα και μου αρέσει τόσο πολύ, που δεν σκέφτομαι τον ύπνο. Είναι φορές που δεν κοιμάμαι καθόλου μέσα στην ημέρα.

Σου έχει συμβεί να μην έχεις κοιμηθεί για μέρες;

Ναι, μου έχει συμβεί να μην έχω κοιμηθεί 2,5 μέρες συνεχόμενες. Τις ημέρες που πάω για πρεμιέρα, την τελευταία εβδομάδα, μένω στο θέατρο, δεν θέλω να φύγω για να μη χάσω χρόνο, αλλά κοιμάμαι ελάχιστες ώρες. Μπορεί να κάνω να κοιμηθώ και 3 μέρες σερί. Η ερώτηση που μου κάνουν συνέχεια είναι: «Πες μας τι πίνεις;». Τους απαντάω ότι: «Πίνουν τόσοι άλλοι, που και να ήθελα δεν υπάρχει, οπότε τίποτα». Αυτό που… πίνω είναι η αγάπη του κόσμου, η λατρεία που μου έχουν. Με την ομάδα μου κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν έχω θαυμαστές, έχω οπαδούς και θέλω να συνεχίσω να τους έχω. Δεν το κάνει άλλος αυτό το είδος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.