Μάρκος Σεφερλής κατά τον επικριτών του: «Εγώ δεν χλευάζω κανέναν»

Μάρκος Σεφερλής κατά τον επικριτών του: «Εγώ δεν χλευάζω κανέναν»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε και στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς από τους επικριτές του.

«Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι. Και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.

Εγώ δεν χλευάζω κανέναν. Τύπους κάνω κι έτσι προκαλώ το γέλιο, γιατί έτσι γεννιέται η κωμωδία. Όταν λοιπόν προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου με επιχειρήματα που δεν στέκουν, εκεί στεναχωριέμαι. Πολύ σπάνια έχω βγει από τα ρούχα μου. Κι έχω στεναχωρηθεί, κι έχω κλάψει.

Σίγουρα άνθρωπος είμαι και μπορεί να έχω κάνει λάθος. Δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος, αλλά δεν έχει έρθει ποτέ κανείς από τους “τύπους” που κάνω να μου πει ότι τον χλεύασα. Κάθε μέρα στο κοινό μου βρίσκονται όλοι αυτοί οι τύποι που κάνω. Και δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Κανείς δε μου έχει κάνει παράπονο.

Ο σκοπός μου δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Έχω “κερδίσει” όλα τα μικρά παιδιά. Αν ίσχυαν αυτά οι γονείς δεν θα έφερναν τα παιδιά τους. Οι βραδινές μου παραστάσεις έχουν παιδικό κοινό. Πες μου ένα βραδινό θέατρο που έχει από κάτω μικρά παιδιά, δεν μιλάω για παιδικό θέατρο. Ποτέ δεν έφαγα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Μάλλον μόνο ο Μάρκος Σεφερλής κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα, γιατί όλοι οι άλλοι τα λένε φόρα-παρτίδα. Βλέπουν μόνο εμένα. Είναι κολλημένοι με μένα. Όλοι έχουν άποψη σε ό,τι κάνω πριν καν το δουν, γιατί πρέπει να έχουν άποψη.», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.