Μάρκος Σεφερλής: Η ιδέα που του έδωσε παίκτης του Survivor για την παράστασή του

Μάρκος Σεφερλής: Η ιδέα που του έδωσε παίκτης του Survivor για την παράστασή του

Ο Μάρκος Σεφερλής σκορπάει για ακόμα μία χρονιά το γέλιο στο θέατρο Δελφινάριο με την παράσταση Άλλος Για Survivor;, στην οποία, όπως αποκαλύπτει, υιοθέτησε μία ιδέα που του έδωσε ένας από τους παίκτες ριάλιτι!

Σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο ηθοποιός εξομολογείται πως στη σκηνή παρουσιάζει τον Στέλιο Χανταμπάκη ως φίδι, κάτι που… του ζήτησε ο ίδιος! «Ο Χανταμπάκης έχει φοβερό αυτοσαρκασμό και ήταν δική του ιδέα να τον παρουσιάσω στην παράσταση σαν φίδι. Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα γιατί έχει γίνει τόσος χαμός με τον Χανταμπάκη και γιατί στράφηκε ο κόσμοι εναντίον του», λέει για τον Στέλιο, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση, όπως έχουν κάνει σχεδόν όλοι οι παίκτες του Survivor.

Κλήθηκε να σχολιάσει τις αρνητικές αντιδράσεις στο πρόσωπο του Στέλιου, ο Μάρκος αναφέρει πως «είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ. Δεν μου αρέσει να κάνω κήρυγμα αλλά επειδή έχω δει τις αντιδράσεις του κοινού για κάποιους παίκτες, όπως και για τον Χανταμπάκη, έχω εκπλαγεί. Το να ταυτιστείς με έναν παίκτη και να τον υποστηρίζεις είναι θεμιτό. Το να βρίζει όμως και να ρίχνεις κατάρες σε έναν παίκτη που αντιπαθείς σε κάνει να απορείς. Πώς γίνεται στην Ελλάδα του 2017, με αυτά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, κάποιο να συμπεριφέρονται έτσι απέναντί σε ανθρώπους που δεν τους έκαναν και τίποτα στην τελική; Σε ένα παιχνίδι πήγαν. Μην τρελαθούμε!».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.