Μάρκος Σεφερλής: «Έχει και μάνατζερ. Δεν έχει ο Πλούταρχος και έχει ο “Αγάπη μόνο”…»

Μάρκος Σεφερλής: «Έχει και μάνατζερ. Δεν έχει ο Πλούταρχος και έχει ο “Αγάπη μόνο”…»
Στην εκπομπή Tatiana Live ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο Μάρκος Σεφερλής. Ο ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα ακούγονται για τον “Αγάπη μόνο”, Τάσο Ποτσέπη και τον μάνατζέρ του.
«Ποιος με κατήγγειλε πάλι; Ακούγονται και λένε διάφορα. Έχει και μάνατζερ. Δεν έχει ο Πλούταρχος και έχει ο “Αγάπη μόνο”. Δεν το ξέρω το παιδί, ήρθε στην εκπομπή, βγήκε στον αέρα, έκανε αυτά που έκανε, γελάσαμε, περάσαμε ωραία, τον πήραν οι άλλες εκπομπές, έγινε viral, έγινε σλόγκαν. Το βίντεο της εκπομπής είχε κάνει τότε 2 εκατομμύρια views. Και το παιδί παίρνει λεφτά, προφανώς κάνει εμφανίσεις. Απ’ ότι διαβάζω κάνει διάφορες εμφανίσεις, τουλάχιστον έτσι λέει, ότι “μιλήστε με τον μάνατζέρ μου».

«Και να σκεφτόμουν να πάρω κάποιον σαν τον Τάσο στο θέατρο…»

Εγώ δεν μίλησα με κανέναν μάνατζερ, ούτε με τον ίδιο. Από τότε τον έχασα, δεν έχω καμία επαφή μαζί του και με κανέναν παίκτη. Δεν ξέρω με τι ασχολείται. Δεν υπήρχε περίπτωση, επειδή θέλω να τον κάνω στο θέατρο, να τον πάρω να κάνει τον εαυτό του. Δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός, αλλά και να σκεφτόμουν να πάρω κάποιον σαν τον Τάσο, δεν ξέρω αν θα έρθει στο θέατρο, δεν ξέρω αν θα είναι κάθε βράδυ εκεί. Δεν το έχω ανάγκη, έχω φοβερό και σημαντικό επιτελείο, δουλευταράδες που είναι χρόνια δίπλα μου», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Πηγη: zappit