Μάρκος Σεφερλής: Έχασαν τις εισπράξεις της παράστασης;

Μάρκος Σεφερλής: Έχασαν τις εισπράξεις της παράστασης;

Το γύρο του Διαδικτύου έκανε δημοσίευμα που αναφέρει πως ο θίασος του Μάρκου Σεφερλή έχασε τις εισπράξεις από πρόσφατη παράσταση που έδωσε στην Κρήτη, οι οποίες βρέθηκαν στα σκουπίδια, κάτι για το οποίο ο ηθοποιός έδωσε την δίκη του απάντησή του.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν σε κρητική ιστοσελίδα και αναπαρήχθησαν από sites και blogs, την περασμένη Πέμπτη, όταν τελείωσε η παράσταση Delivery Γέλιου στο Ηράκλειο, ο θίασος και οι τεχνικοί πήγαν για φαγητό σε ένα ψητοπωλείο στην πλατεία Δασκαλογιάννη και μαζί τους είχαν κι ένα φάκελο με ένα ποσό, τον οποίο ξέχασαν φεύγοντας πάνω στο τραπέζι του μαγαζιού.

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού μάζεψαν τα αποφάγια αλλά και τον φάκελο και τα κράτησαν στο μαγαζί παραδίδοντάς τα το πρωί της Παρασκευής στο μικρό απορριμματοφόρο που μαζεύει τα απορρίμματα από την πλατεία. Το πρωί, άνθρωπος του θιάσου πήγε στο ψητοπωλείο και αναζήτησε τον φάκελο, ενώ ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε αμέσως με τις καθαρίστριες. Κατά το δημοσίευμα πάντα, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος, καθώς οι δύο καθαρίστριες «μπλόκαραν» την αποκομιδή των σκουπιδιών και ο φάκελος βρέθηκε, γεγονός για το οποίο ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Λαμπρινός, τους έδωσε πενθήμερη τιμητική άδεια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κ. Λαμπρινός, παρουσία και του αντιδημάρχου, υποδέχθηκε στο γραφείο του τις δύο καθαρίστριες, Ανθή Μπραουδάκη και Νατάσα Ανδρεαδάκη και τις ευχαρίστησε για το ήθος που επέδειξαν και μεταξύ άλλων δηλωσε: «Οι δυο  κοπέλες με την στάση τους αποτέλεσαν ένα παράδειγμα προς μίμηση, το οποίο έχουμε ανάγκη, ειδικά σε εποχές τόσο δύσκολες όσο η σημερινή».

Ωστόσο, με δηλώσεις του στην Espresso, ο Μάρκος διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν, λέγοντας: «τίποτα από αυτά δεν συνέβη! Δεν ισχύει! Το μόνο που ισχύει είναι ότι το θέατρο βούλιαξε από κόσμο. Βάλαμε έξτρα παραστάσεις και πάλι έμεινε κόσμος απέξω».