Μάνος Παπαγιάννης: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, έλα γιατί έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος»

Μάνος Παπαγιάννης: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, έλα γιατί έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», βρέθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τις στιγμές που έζησε τον Ιούλιο του 2019, όταν στην επιχείρηση που διατηρεί στο Περιστέρι σημειώθηκε μια στυγερή δολοφονία.

«Έχω ζήσει τα πάντα μέσα σε δυο χρόνια. Μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί μου και σκότωσε έναν άνθρωπο. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως κάποιος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το μαγαζί ήταν γεμάτο.

Όταν μου το είπαν λέω “τι;”. Έχω κάνει πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Ήταν η μόνη φορά που κόλλησε το μυαλό μου. Πήγα το είδα και κόλλησε το μυαλό μου. Δε ξέρω άλλη φορά που κόλλησε το μυαλό μου.

Ήθελα να βοηθήσω, ήταν γεμάτο αστυνομία. Ένιωθα σαν το CSI. Ήθελα να κάνω κάτι και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα καν αν ζει ο άνθρωπος. Μετά ήρθε το νοσοκομειακό και τον πήρε.

Η ιστορία δεν έχει λυθεί. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε κανονικά μέσα, με το πρόσωπό του κανονικά. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε και 10 φορές με το όπλο. Και μετά σηκώθηκε ο κόσμος να τρέχει. Ήταν τραγικό. Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα» είπε ο Μάνος Παπαγιάννης.