Μάνος Παπαγιάννης: Έρχεται το δεύτερο παιδί μας, Νιώθω πολύ όμορφα!

Μάνος Παπαγιάννης: Έρχεται το δεύτερο παιδί μας, Νιώθω πολύ όμορφα!

Στην εφημερίδα Ειδήσεις μίλησε ο Μάνος Παπαγιάννης και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του ότι θα ξαναγίνει πατέρας. Ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του Αγγελική Δαλιάνη μπορεί να μην το είχαν προγραμματίσει αλλά ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Είσαι έτοιμος για να ξαναγίνεις πατέρας;

«Έρχεται το δεύτερο παιδί μας! Νιώθω πολύ όμορφα! Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα! Η Αγγελική βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. Το έμαθε τον Μάρτιο και μου το ανακοίνωσε με πειράγματα τη στιγμή που έτρωγα ένα σουβλάκι. Ανυπομονούσα να μάθω τι είναι αυτό που θέλει να μου πει και το έφαγα βιαστικά .Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πήγαμε τότε στον γιατρό, κάναμε υπέρηχο και με μεγάλη χαρά είδαμε πως έχει μεγαλώσει από την τελευταία φορά που το είχαμε δει. Από κουκκίδα είχε σχηματιστεί ολόκληρος άνθρωπος»

Είχατε βάλει στόχο να μεγαλώσετε την οικογένεια σας;

«Επιθυμούσαμε ένα δεύτερο παιδί, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε επιδιώξει. Πιστεύω πως η έλευση ενός παιδιού φέρνει πάντα θετικές αλλαγές. Δεν θα σου κρύψω το γεγονός πως η Λυδία, τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, μαζί με τα υπόλοιπα δώρα που ήθελε, είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει ένα αδερφάκι. Τώρα είναι κατενθουσιασμένη και περιμένει πώς και πώς το μωρό»

Θα ήθελες έναν γιο;

«Θα σου πω αυτό που λέει ο λαός, νερό να είναι και ό,τι να’ ναι! Παλιότερα, πριν αποκτήσω την κόρη μου, δεν σου κρύβω ότι ήθελα γιους. Ήρθε όμως στη ζωή μου η Λυδία και τα άλλαξε όλα .Τελικά όμως τώρα έρχεται ο γιος»