Μάκης Δελαπόρτας: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη”

Μάκης Δελαπόρτας: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη"

Ο Μάκης Δελαπόρτας άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και έκανε «Πιτζάμα πάρτι» με τον Νίκο Γεωργιάδη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Αρχικά, ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τον χαμό του πατέρα του αλλά και την ακραία αντίδραση του όταν έμαθε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Το “Ρετιρέ” που ήταν η πιο γλυκιά περίοδο της ζωής μου ήταν ταυτισμένο με την πιο άσχημη περίοδο της ζωής μου. Δύο-τρεις μήνες αφού ξεκίνησα τα γυρίσματα πέθανε ο πατέρας μου», εξομολογήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι τον έχασε ανήμερα τα Χριστούγεννα.

«Με είχε διώξει από το σπίτι», αποκάλυψε για την αντίδραση του πατέρα του όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο πατέρας του πείστηκε να τον αφήσει να ασχοληθεί με το θέατρο χάρη στην παρέμβαση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία του τηλεφώνησε και του είπε ότι θέλει να συνεργαστούν.

«Η Τζένη Καρέζη έφυγε με μια πληγή μέσα της, επειδή δεν της μιλούσε ο πατέρας της. Δεν την ξαναείδε ποτέ όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός», δήλωσε για τη σπουδαία ηθοποιό.

«Όταν ήσουν φίλος με τη Βουγιουκλάκη δύσκολα είσαι με τους άλλους. Και με τον Παπαμιχαήλ ήρθαμε κοντά μετά τον θάνατο της Αλίκης. Η δεύτερη γυναίκα του Παπαμιχαήλ έγινε φίλη της Αλίκης και καταλαβαίνεις τον εκνευρισμό του Παπαμιχαήλ. Η Αλίκη ήταν δυστυχισμένη γιατί ήταν μόνη. Ήταν εξαρτημένη από τις σχέσεις της», αποκάλυψε ακόμα για την εθνική σταρ της Ελλάδας.

Τι είπε για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος;

«Είμαι παρεξηγημένη περίπτωση στον χώρο. Αλλά αφήνω τον χρόνο να δείξει», υπογράμμισε ο Μάκης Δελαπόρτας.