Μάθε και εσύ πως επιστρέφει η Αθηνά Οικονομάκου στο «Έλα στη θέση μου»

Μάθε και εσύ πως επιστρέφει η Αθηνά Οικονομάκου στο «Έλα στη θέση μου»

Η Αθηνά Οικονομάκου, θα επιστρέψει και πάλι στη μικρή οθόνη καθώς θα ενταχθεί ξανά στην επιτυχημένη σειράς του Alpha «Έλα Στη Θέση Μου».

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Τηλέραμα», στο φινάλε του β΄κύκλου, ο Βλάσης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μίκα, ενώπιον όλων. Λίγο όμως πριν ακούσει το πολυπόθητο «ναι», εμφανίστηκε μια άγνωστη γυναίκα και του παρέδωσε ένα καλαθάκι με ένα μωρό. Όλοι έμειναν άφωνοι. Ο Βλάσης κυριολεκτικά κατέρρευσε όταν διάβασε το σημείωμα που υπήρχε δίπλα στο μωράκι, το οποίο είχε αποστολέα την Φαίη (Αθηνά Οικονομάκου) και έγραφε: «Βλάση, αυτή είναι η κόρη σου! Ενημέρωσε τη Μένη να με σώσει. Ξέρει αυτή…».

Στα νέα επεισόδια θα δούμε πως η Φαίη έχει άσχημα μπλεξίματα και κινδυνεύει. Γι’ αυτό ζήτησε και τη βοήθεια της Μένης. Για κακή της τύχη, βέβαια, η Σουλτς συνελήφθη και βγήκε οριστικά από τις ζωές των ηρώων, συνεπώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για εκείνη…

Την ίδια ώρα, η Φαίη χρειάζεται άμεσα έναν… πατέρα για το κοριτσάκι της! Έτσι, θα διεκδικήσει τον Βλάση και, όπως μας έχει συνηθίσει, θα βάλει τρικλοποδιές στη σχέση του με τη Μίκα.