Μάγεψε στη συναυλία της στο Θέατρο Βράχων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μάγεψε στη συναυλία της στο Θέατρο Βράχων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μάγεψε και εντυπωσίασε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη μεγάλη συναυλία της το Θέατρο Βράχων.

Την πρώτη συναυλία για την καλοκαιρινή της περιοδεία με τίτλο «Love tour 2017» έκανε η Ελεονώρα Ζουγανέλη το βραδυ της Δευτέρα στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων 2017” στο Θέατρο Βράχων.

Η τραγουδίστρια επειδή της αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα νέο λουκ στα μαλλιά της και ένα μακρύ φόρεμα και εντυπωσίασε τόσο με τη φωνή της όσο και με το διαφορετικό look της.

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο πάρτι διαφορετικό από άλλες χρονιές. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και ήθελε να μοιραστεί μαζί με όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή!

Στη βραδιά, η συμμετείχε και ο Σταύρος Σιόλας και τραγούδησε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μαζί είπαν τα πασίγνωστα «Διόδια» (μουσική: Σταύρος Σιόλας – στίχοι: Πόλυς Κυριάκου), αλλά και το «Δύσκολη σιωπή» (μουσική: Σταύρος Σιόλας – στίχοι: Φίλιππος Γράψας).

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης – μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς, ενώ τον σχεδιασμό φώτων έχει αναλάβει ο Phil Hills.