«Λύγισε» on air, η Κατερίνα Καραβάτου με τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή

«Λύγισε» on air, η Κατερίνα Καραβάτου με τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή

Ο θάνατος της Τζέσυς Παπουτσή έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον κόσμο του θεάματος και όχι μόνο. Mέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είδαμε ένα ειδικό αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα της ηθοποιού, αλλά και ένα συγκινητικό λόγο από τον Κρατερό Κατσούλη με τον οποίο είχαν δουλέψει μαζί.

Το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στην εκπομπή έγινε πιο έντονο όταν την Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την ηθοποιό.

«Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ γλυκός, πάρα πολύ θερμός, πάρα πολύ αστείος και είχε τη γενναιοδωρία αυτή την ψυχή να τη μοιράζεται με όλους μας. Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος που μπορεί να ειπωθεί η απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή, είναι με μια προσπάθεια χαράς. Νομίζω ότι έτσι θα το ήθελε κι εκείνη. Είναι από αυτές τις δύσκολες ειδήσεις που πρέπει να τις πεις κάπως γιατί έχει συμβεί. Αλλά όταν θυμάσαι τον άνθρωπο και όλοι οι συνάδελφοι, όλοι οι φίλοι, όλοι οι άνθρωποι που την έβλεπαν, έχουν στη μνήμη τους το γέλιο της, δεν θέλεις να αφήσεις τη θλίψη και τη στεναχώρια να σε κυριεύσει. Προτιμάς αυτό το πράγμα να το κάνεις δυνατά και χαρούμενα. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Η Τζέσυ είχε ένα ειδικό γέλιο, το ξέρουμε όλοι. Είχε δίκιο η Έλενα Ακρίτα που είπε ότι άκουγες το γέλιο της και ήξερες ότι είναι εκεί και αυτό ήταν για όλους μας πολύ ωραίο γιατί είχε πάντα μια πολύ καλή ενέργεια.

Η είδηση λοιπόν είναι ότι δεν θα ξανά ακούσουμε τουλάχιστον ζωντανά το γέλιο της, το έχουμε όμως στην καρδιά μας, στο μυαλό μας, το έχουμε όμως μέσα μας γενικά, το έχουμε στη μνήμη μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί της στιγμές, είτε την ξέραμε, είτε όχι, είτε είχαμε δουλέψει μαζί της, είτε όχι. Είχε ένα πρόβλημα στην υγεία της, το ξέρετε, το έχετε ακούσει. Το πάλεψε, προσπάθησε, το κράτησε για εκείνη και τους πολύ δικούς της ανθρώπους, δεν ήθελε να το κοινοποιήσει. Κάπως τα πράγματα από ένα σημείο και μετά δεν πήγανε καλά, οπότε χθες μας έφυγε. Εμείς της ευχόμαστε με πολύ αγάπη καλό ταξίδι», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Στη συνέχεια προβλήθηκε αφιερωματικό βίντεο με τηλεοπτικές στιγμές της ηθοποιού, που όλοι θυμούνται.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της καθώς περιέγραφε την γενναιοδωρία της ηθοποιού. «Όταν ξεκινάς ένα επάγγελμα και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τέτοιους ανθρώπους, τους οποίους τους έχεις στο μυαλό σου με έναν τρόπο πολύ συγκεκριμένο και αυτοί ενώ δεν σε ξέρουν, ενώ πρώτη φορά σε συναντούν από κοντά , ενώ δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από εσένα, παρά μόνο να δώσουν, είναι τόσο πολύ γενναιόδωροι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που την φιλοξενήσαμε σε εκπομπές μας, που εγώ αισθανόμουν δέος γιατί θα έρθει η Τζέσυ Παπουτσή στο πλατό και ήταν μόνο με χαρά, μόνο με γενναιοδωρία και μόνο με χαμόγελο και την ευχαριστώ πολύ», είπε η παρουσιάστρια.