Λύγισε ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά

Λύγισε ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε μέσω skype ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο ηθοποιός εκτός από τη νέα του ταινία, αναφέρθηκε και στον θάνατο του αγαπημένου μας Κώστα Βουτσά. Σε αυτή του την αναφορά, ο Άνθιμος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του και δάκρυσε αφού οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι μιας και ο ηθοποιός μεγάλωσε τον Άνθιμο σαν δικό του παιδί.

«Ο Κώστας Βουτσάς θα υπάρχει ψηφιακά στη νέα μου ταινία…» είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ αμέσως μετά προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το Dancing with the Stars στο οποίο οι δυο άντρες είχαν συνυπάρξει πάνω στη σκηνή αλλά και κάποιες τρυφερές δηλώσεις που είχε κάνει ο Κώστας Βουτσάς για εκείνον.

Το βίντεο αυτό έκανε τον Άνθιμο Ανανιάδη να λυγίσει ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Λέγαμε ο ένας τον άλλον ο σκύλος μου και ο σκύλος του, γιατί είχαμε αυτή την ανιδιοτελή απίστευτη αγάπη, η οποία δεν σταματούσε πουθενά ήμασταν απλά ο ένας για τον άλλον χωρίς να περιμένει κάτι ο ένας από τον άλλον και μακάρι όλος ο κόσμος να έχει πραγματικά τέτοιου είδους σχέσεις που βασίζονται στην πίστη και βασίζονται σε πράγματα που οδηγούν ο ένας τον άλλον προς το καλύτερο. Είναι τεράστια τιμή που ο Κώστας έλεγε όλα αυτά για μένα».