Λόγω τιμής: Όσα θα δούμε και τα νέα πρόσωπα!

Λόγω τιμής: Όσα θα δούμε και τα νέα πρόσωπα!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά», η οποία θα προβληθεί τον Οκτώβριο του 2019 στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό σενάριο που αφορά το σήμερα, ενώ η παραγωγή έχει κλείσει ήδη τα πρώτα μεγάλα ονόματα που θα ενταχθούν στο καστ της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «MYtv», τα σενάρια έχουν έντονη πλοκή και ανατροπές. Εστιάζουν στην πραγματικότητα του σήμερα και σε ζητήματα που απασχολούν όλους μας, όπως είναι τα κοινωνικά, τα οικονομικά, η ανεργία. Θα δούμε κάποιους ήρωες να έχουν δημιουργήσει οικογένεια, κάποιους άλλους να είναι επηρεασμένοι από την κρίση. Κεντρικός άξονας της σειράς, όμως, παραμένει η φιλία.

Μάλιστα, θα προστεθούν στο καστ και νέα πρόσωπα αλλά και μεγάλα ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα με τον καιρό. Ωστόσο, οι ηθοποιοί που έχουν έρθει μέχρι στιγμής σε συμφωνία είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Λουκία Μιχαλοπούλου. Όσον αφορά την Ευγενία Δημητροπούλου και τη Νεφέλη Κουρή, δεν θα βρίσκονται στη σειρά.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν 18 με 20 Μαρτίου και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ενώ ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 12 επεισόδια.