Λυδία Κατσανικάκη: “Στο σχολείο αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές”

Λυδία Κατσανικάκη: “Στο σχολείο αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές”

Συνέντευξη στο Secret, παραχώρησε η Λυδιά Κατσανικάκη, το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM.

Η Το 21χρονο μοντέλο από τα Χανιά που έχει αλωπεκία, κατάφερε να εντυπωσιάσει με την ομορφιά της και να μας συγκινήσει με το πρόβλημα της αλωπεκίας που αντιμετωπίζει.

«Όλοι το βλέπουν θετικά, δεν περίμενα να είναι τόσο ανοικτοί. Λαμβάνω πολλά θετικά μηνύματα και, όταν με συναντούν, μου λένε πως τους δίνω πολλή δύναμη. Αρκετοί γονείς που έχουν παιδιά με την ίδια ασθένεια, μου λένε πως παίρνουν δύναμη από μένα.

Στο σχολείο ήταν αλλιώς. Αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές. Όταν ο κόσμος δεν έχει ενημέρωση, όταν δεν έχεις τρόπους από το σπίτι σου, συμβαίνει αυτό. Όμως, εγώ δεν γύρισα ποτέ σπίτι μου κλαίγοντας και αυτό το οφείλω στους γονείς μου, που μου το είχαν περάσει σαν να μην έχω τίποτα», είπε η Λυδία.

Η Λυδία δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα ούτε στην προσωπική της ζωή: «Έπεφτα πάντα σε ανθρώπους που μου έλεγαν “δεν το βλέπω αυτό πάνω σου”. Είναι και πώς το νιώθεις εσύ».