Λούκας Γιώρκας: «Δεν έχει κάτι ελληνικό το τραγούδι μας για τη Eurovision»

Λούκας Γιώρκας: «Δεν έχει κάτι ελληνικό το τραγούδι μας για τη Eurovision»

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, μίλησε ο Λούκας Γιώρκας.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων σχολίασε το τραγούδι της Στεφανίας ΛυμπερακάκηSupergirl” το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Άκουσα το κομμάτι και θεωρώ πως είναι ένα τραγούδι που ηχητικά και στιχουργικά αφορά αυτή την παγκόσμια ποπ κουλτούρα που συχνά πυκνά ακούμε από πολλές χώρες του κόσμου, δεν νομίζω πως προέρχεται από την Αμερική. Δεν έχει κάτι ελληνικό αλλά παρ’ όλα αυτά, εφόσον αυτό αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, θα την εκπροσωπήσει.

Η άποψη η δική μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αυτό το πολυπολιτισμικό, το οποίο έχουμε παρεξηγήσει πια στην εποχή μας και νομίζουμε πως είναι όλοι μπάτε σκύλοι αλέστε παντού και όλοι το ίδιο πράγμα. Όχι, το πολυπολιτισμικό στοιχείο είναι η κάθε χώρα να παρουσιάζει ένα μέρος από τη δική της παράδοση και τη δική της ιστορία», είπε ο Λούκας Γιώρκας.

Ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει αν θα ξανά πήγαινε στον μουσικό διαγωνισμό: «Μόνο με κυανόλευκο χρώμα τραγουδιού, ναι. Μπορώ να πω ότι δεν έχω χτυπηθεί έντονα ή έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για την πρώτη μου συμμετοχή».