Λεωνίδας Καλφαγιάννης: “Ήταν μια ευλογημένη στιγμή”

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: "Ήταν μια ευλογημένη στιγμή"

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», παραχώρησε συνέντευξη ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε, απαντώντας αν του άλλαξε τη ζωή.

Αρχικά, δήλωσε ότι είναι ένα παιδί των δρόμων και του δρόμου και μίλησε για την απόφασή του να μείνει σε ένα σπίτι κοντά στη φύση.

«Η ανάγκη σε κάνει να επιλέξεις κάποια πράγματα και προσδιορίζεις τους στόχους σου. Άρα η ανάγκη που ζούμε γύρω μας όλο αυτόν τον καιρό με τον κορονοϊό οδηγεί τους ανθρώπους σε διάφορες αποφάσεις. Εμένα μου επέτρεψε αυτή η κατάσταση να βρεθώ εδώ πέρα και να φυλάω κάποια χρήματα στην τσέπη μου», τόνισε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Η γλώσσα του σύμπαντος είναι και μαζί και μόνος. Η μοναχικότητα δεν πρέπει να μας τρομάζει. Είναι ένα εργαλείο για να βρεθούμε ανάμεσα σε κόσμο», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε υπογραμμίζοντας ότι δεν ήταν ο λόγος να αλλάξει σπίτι και τρόπο ζωής.

«Δεν ήταν ο λόγος το ατύχημα που με έκανε να έρθω εδώ. Όταν έγινε, υπήρχαν διάφορα πράγματα που με πίεζαν κι ήταν σαν να μου λέει κάποιος ‘κάτσε αγορίνα μου στο κρεβατάκι σου, ξεκουράσου και βάλε τα μέλη σου στην σειρά για να περπατήσεις ξανά’. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.