Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα…»

Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” παραχώρησε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα αισθάνεται για την επιτυχία της σειράς “Άγριες Μέλισσες” καθώς και τις αμοιβές που ο ίδιος και οι συνάδελφοι του λαμβάνουν.

«Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό» είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες. Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στις αποδοχές του ίδιου και των συνεργατών του στις Άγριες Μέλισσες, ο Λεωνίδας Κακούρης παραδέχθηκε: «δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι μια σειρά πληρωμένη καλά, εντάξει, για τα δεδομένα που περνάμε».

«Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη» κατέληξε ο Λεωνίδας Κακούρης.