Λευτέρης Πετρούνιας: “Αυτή η καραντίνα ήταν οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου”

Λευτέρης Πετρούνιας: "Αυτή η καραντίνα ήταν οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου"

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκαν καλεσμένοι, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε πως αυτή ήταν η πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς απόλαυσε τόσο την έξι μηνών κορούλα του, όσο και την αγαπημένη του.

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις.

Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου. Απόλαυσα τα κορίτσια μου. Έχω χορτάσει… Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, Η Βασιλική τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο. H Βασιλική με κάνει καλύτερο άνθρωπο» εξήγησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Ο Λευτέρης είναι δυναμικός. Είναι καλός μπαμπάς, κάνει τα πάντα από την πρώτη στιγμή. Το μωρό φυσικά και λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία στη σχέση μας. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί» ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.